Middag för jobbarkompisarna
Igår hade jag middag för jobbarkompisarna som sagt. Vi är ju bara fyra stycken så inte så betungande! 🙂 Bjöd på: Ginger ale med citron, citronmeliss och is + jordnötter som fördrink/tilltugg. Två körde och jag var dyngförkyld och den fjärde ville inte heller ha alkohol. Sen: entrecote från Percys kött, majskolvar, potatissallad (färskpotatis som fick ligga över natten i marinad av olja och vit balsamvinäger och kryddor, sockerärtor, jordgubbar, mozzarella, persilja), Percys bearnaisesås och ört och vitlökssås. Sen Jordgubbspajen med vaniljsås och kaffe. Det började regna när vi satte oss till bords, perfekt! Vi satt ju under tak så oss gick det ingen nöd på. Moa åt massor av kött! Tur att det var stora biffar… Hon brukar inte äta kött men det här älskade hon! Hon skippade till och med pastan och då är det gott 🙂
Vid halv åtta gick de (vi kom hem till mig vid strax före fyra) och då var Moa trött, tog inte många minuter att natta henne!