Moas mamma

Utgång

Igår var jag alltså ute med en vän och en annan tog hand om Moa. Visste att Moa var i trygga händer så kunde slappna av 100%.

Vi började med En man som heter Ove på Filmstaden Scandinavia i Mall of Scandinavia. VIP salong. Åh så härligt! Vi köpte med oss varsin Latte och kaka från Starbucks. Jäklar vilken kö btw… Sen till VIP salongen. Wow! Har ju sett restaurangen (där VIP salongerna är) när vi åt brunch där före jul men inte varit inne. Skulle gått på invigningen men fick avboka sista sekund. Så sköna stolar som går att fälla. Bord mellan alla stolar. Väldigt bra med benutrymme! Stor bra skärm i dessa relativt små salonger. Ingen plats är dålig för det är bra byggt. 

Och filmen. Wow! Hatten av för Lassgård. Och alla i filmen. En scen jag inte gillade (kändes fejk) men annars älskade jag hela! Storyn gillade jag ju innan och att se allt komma till liv. Underbart!

Sen åkte vi in till stan och tog en Kir Royal på Sky bar. Sen ner till Stureplan och East. Åt supergod sushi och drack ett glas vitt. Sen en promenad på stan och sen in på en bar och tog en Irish Coffee. Tyvärr tråkigt avslut då en släkting till min vän somnade in 🙁 Väntat men jobbigt ändå. 

Men i det stora hela en toppen em/kväll som jag kan leva länge på! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats