Moas mamma

Trodde nog bitterheten och ledsenheten skulle gett sig lite nu men icke. Ja ja, bara att ge det tid.

Idag är det möten hela dagen känns det som. Egentligen även ikväll, stämma på förskolan. Men jag skippar den. Känner noll engagemang nu när Moa är inne på sina sista månader där. Så vi åker hem, äter och sen ska jag städa av. Onsdag är min nya städdag eftersom Moa har dans på torsdagar denna termin. Ska träna ikväll också.

Igår åkte vi och köpte kattsand och sen MCD middag. Hem och åt framför Mandelmann på TV:n. Precis vad vi båda behövde. Moa är ganska mammig just nu och ska helst sitta i knä hela tiden. Mysigt men också jobbigt stundtals för hon är ju inte så lite längre! Efter Mandelmann odlade vi i puckarna, lekte en lek där vi lägger flera saker på bordet, en blundar och sen ska den andra plocka bort några saker och den andra gissa. Moa är grymt duktig på det! Sen löste vi korsord och Moa överraskade med att läsa ganska många ord! Så länge det är stora bokstäver så går det superbra! Stolt! Ska fortsätta med det. Sen läsning, macka och mjölk och sen fick hon sova på soffan. Tillhör inte vanligheterna på vardagar men kände att hon behövde det. I natt har jag sovit bättre än igår men inte hundra.

Imorgon dans som sagt. De kvällarna går så fort. Stressa till förskolan och hämta, köra till dansskolan, Moa byta om och äta en frukt. Andas i 40 minuter och sen ruscha hem, äta middag och sen nästan dags för läsning och nattning. Puh. Fredagar är bättre! 🙂 Tror vi tar en filmkväll på fredag jag och Moa. På lördag blir det moa hårfix och A och A på middag och mellomys, de ska sova över också. På söndag juniorfys för tjejerna och spinning för mig. Sen var den helgen till ända… Suck.

Nästa vecka har vi och många många fler namnsdag, Maria! Ska nog äta ihop med mormor och morfar och fira oss tre kvinnor.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats