Moas mamma

Måndag

Just nu känns ingenting riktigt roligt. Jag var trött, grinig och låg igår. Jag tränade på morgonen vilket gav lite energi men jag kände att NEJ en dag på stranden ORKAR jag inte. Så jag messade det till A och sa det. Hon föreslog en halvdag men jag sa nej till det också. Dels ville ju hon till en sjö ca 50 minuters bilväg bort så det tar ju tid. Dessutom ett ställe som inte har någonting nära och det innebär att jag skulle vara tvungen att ha med fika/lunch osv. Sen hade hon säkert kunna tänka sig en strand närmare men jag orkade inte så jag sa att vi kommer åka till MOS så kanske vi kan ses där en stund före eller efter deras bad. Hon sa då att hon mest ville komma hemifrån, de har galet varmt och centrum funkar bra. Så vi bestämde att ses i MOS och sen fick de se om de åkte vidare till bad eller ej.

Jag kände mig urusel gentemot Moa (som dock inte visste vad vi planerade/pratade om). Det är klart att hon hellre vill bada än åka till ett centrum men jag ORKADE inte. Ja ja.

Så vi åkte till MOS med vår bil och sen kom A, A och P dit. Vi började med fika och sen shopping. Vi hade löst pratat om bio men det blev inte så. Jag orkade inte dra i det när jag märkte att deras gensvar var så där. Så jag och Moa kan gå på bio i veckan kanske. Vi träffade dom vid 10 och vid 14 var jag helt slut. Moa också såg jag så vi åkte hem. Dom stannade kvar. Jag slängde ur mig att orkade de inte med värmen hemma kunde de ju komma över och se på film. Tänkte inte mer på det och när vi kom hem kom mamma och pappa över och fikade och sen la vi oss på soffan. Jag läste och Moa kollade på plattan. Väldigt skönt. Vid strax före fyra fick jag sms som sa att de tänkte tacka ja till min inbjudan och komma över. Både kul och jobbigt eftersom jag mådde som jag gjorde och nu drog hela min värdinnegrej igång. Snart middag, vad ska vi äta? Dom kom kvart i fem typ och då hade med biogodis och kött. Vi fixade mat tillsammans och sen tittade tjejerna på film och vi vuxna satt i köket och snackade. Mysigt men oj vad trött jag var. Låg.

Jag hade redan kvällen innan och på morgonen skrivit att jag inte mådde så bra, till A. Hon frågade absolut noll om det. Kändes sådär ärligt talat. Men man orkar inte alltid ta till sig andras mående, jag vet det av erfarenhet.

Mår kanske lite bättre idag. Fick sova hela natten själv i min säng och det behövdes. Natten till igår sov Moa PÅ mig typ hela natten. Mår dock långt ifrån bra. Nere.

Jobba idag, Ernst-mys med min tjej ikväll. Imorgon ska Moa med på jobbet. På kvällen har jag spinning. På onsdag blir hon hemma med mamma, de ska fira sin namnsdag. På torsdag vet jag inte än. Fredag ska Moa med, direkt efter åker vi till nya parken i s-tuna där Moa får leka av sig och sen ska vi till frissan där jag ska klippas och fixa ögonbrynen. På lördag ska vi till G och S som vill fira Moa, de var bortresta på hennes födelsedag. Nästa vecka börjar Moa på fritids, hoppas det går bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats