Moas mamma

Påsken kommer i alla fall

Fortsätter jobba hemma. Moa fick ont i huvudet, halsen och uppåt ena örat förra fredagen. Var mest rädd för att hon skulle få mer ont i örat, vill inte vare sig belasta sjukvården eller ta med henne till läkare för att få medicin just nu. Men som tur var släppte det och på söndagen var hon i det närmaste frisk. Hade det varit normala tider hade hon fått gå till skolan på tisdagen men nu håller jag benhårt på 48h så hon gick på onsdagen. De tre dagar hon var hemma vabbade jag 50% och jobbade 50%. Man är inte fokuserad hela arbetsdagen när man har ett barn hemma så det kändes rätt.

Helgen spenderas mycket utomhus. Lördag mötte vi upp A och A och cyklade på Järva. Vi hade med lunch och fika. Skönt och mysigt. När vi kom hem tog vi det lugnt med Bäst i test. Söndagen började vi med cykeltur, handla lite åt mamma och pappa och sen träning på baksidan. Träffade vår nya granne som flyttar in i maj

Efter lunch åkte vi till lekpark med AM och Nette och firade AM. Skönt tills det började blåsa och vi packade ihop, på väg till bilen började det regna. Bra timing.

När vi kom hem tog vi det lugnt någon halvtimme, sen middag och sen simskola. En fullspäckad dag och Moa var helt slut på kvällen och ville inte alls gå upp i morse. Men det är påsklov så ingen skola (som hon tycker är tråkigt just nu, hon är helt klart understimulerad…) utan bara fritids. Jag har ju noll möjlighet att vara ledig, P är sjukskriven och B kan inte göra det jag gör. Så jag måste jobba på.

Snart påsk. I princip klar med påskägg och det är ju skönt men också lite ångest. Vi brukar ju alltid fira med mamma och pappa och det kan vi ju inte nu, Hoppas på fint väder så vi kanske kan ta en utefika tillsammans. Så ledsen för situationen med framförallt mamma och Moa.

Lite påskpyssel med A och A och gemensam middag med dom. Blir säkert bra men inte samma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats