Moas mamma

Igenkletat

Jag är less. Varit ganska ensamt sen jag blev förkyld. Och en märklig förkylning men också något jag tror jag brukar ha varje vår i april. Har sett det på minnen på FB osv. Jag hade ont i halsen på kvällen, natten och lite på morgonen innan jag kom igång. Sen kände jag knappt något på dagen. Fast det började med ögoninflammation. Inte kul. Vaknade med ena ögat helt igenkletat. Lyckades länge hålla det till ett öga men sen blev det andra också smittat. Dock lyckats hålla det från Moa, så skönt. Peppar peppar. Hur som. Allt blev ju inställt. Påsken spenderade vi hemma. Först höll jag Moa hemma på tisdagen (orkade ärligt talat inte gå iväg med henne på morgonen när jag vaknade med helt igenkletat öga). Men hon klättrade på väggarna så på onsdagen fick hon gå till fritids (det var påsklov), sen var hon ju ledig torsdag-måndag. Träffade ingen. Jo Nette kom på söndagen och tog med Moa ut till en lekpark. Tacksam. Tyckte så synd om Moa som blev straffad för att jag var sjuk. Det är ju lite jobbigt när jag kände mig noll sjuk på dagarna. Det blir ju segt då. Allt med A och A blev ju inställt. Ja ja orkar inte älta det mer.

Det halsonda gick över och ögonen är i princip friska. Fick lite rethosta (bara ett par dagar så jag är glad, brukar hålla i sig en vecka eller två). och lite snuvig. Nu i helgen var vi ute och cyklade och så. Skönt! Jag fick ställa in klipptiden förstås men idag har jag fått ny. Längtar! Idag ska vi också träffa kusinerna. Grilla korv i slottspark. Mys!

Igår tvättade jag och Moa av altanen under tak. Får ta halva i taget eftersom jag måste ha alla saker någonstans. Prioriterar helt klart det under tak för där ska jag sen inreda med mattor, bord, stolar och allt annat. Kommer bli fint!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats